Volkswagen Autoverzekering

Ook je zakelijke Volkswagen kan je bij Volkswagen Financial Services optimaal verzekeren. Met de Volkswagen Autoverzekering weet je één ding zeker. Je gaat er bij schade niet op achteruit; zoals bij veel andere autoverzekeringen wel het geval is. Bij Volkswagen vinden we schade namelijk al vervelend genoeg voor je. Met de speciale Volkswagen Autoverzekering ben je daarom verzekerd van een aantal unieke voordelen. Die zorgen ervoor dat alles zoveel mogelijk hetzelfde blijft als vóór jouw schade.

Aanvullende verzekering

Aankoopwaarderegeling van 3 of 5 jaar
De 'all risk' Volkswagen Autoverzekering bied je de keuze tussen een 3- en een 5-sterren variant. De all risk 5-sterren variant bied je standaard 1 jaar aankoopwaarderegeling, welke uitgebreid kan worden naar 3 of zelfs 5 jaar. 


Koop je een nieuwe Volkswagen?
Zolang de aankoopwaarderegeling van toepassing is, houden we zelfs rekening met een eventuele prijsverhoging van 15%.

Extra accessoires voordelig meeverzekeren
Bij de Volkswagen Autoverzekering zijn accessoires van je Volkswagen tot € 2.000 gratis verzekerd. Wil je een hoger bedrag aan accessoires verzekeren? Dan heb je de keuze om je accessoires voor € 3.000 of € 5.000 voordelig mee te laten verzekeren.

Rechtsbijstand voor motorrijtuigen (rechtshulpverzekering)
Als bij een verkeersongeval persoonsschade ontstaat door schuld van een ander, krijg je rechtsbijstand voor het verhalen van die schade. Letselschade, smartengeld, gederfde inkomsten en juridische kosten zijn voorbeelden van persoonsschade. Natuurlijk heb je met de Rechtsbijstand voor motorrijtuigen ook recht op onze verhaalservice. En raak je betrokken bij een geschil in verband met het aanschaffen, onderhouden en vervangen van je Volkswagen? Ook dan kun je rekenen op onze juridische hulp.

Uitgebreidere info? Ga dan langs bij je Volkswagen bij jou in de buurt.

Meer over onze dienstverlening kun je lezen in onze Dienstenwijzer.