Particulier

Het uitzoeken van een nieuwe Volkswagen is een leuk maar ook serieus moment. Als je uit het aanbod van aantrekkelijke en betrouwbare nieuwe of gebruikte modellen een keuze hebt gemaakt, wil je ook zorgeloos genieten van je nieuwe Volkswagen met de zekerheid dat je financieel niets kan gebeuren. Volkswagen Financial Services biedt je een financiering en verzekering die past bij de bijzondere eigenschappen van jouw Volkswagen. En dat heeft voordelen.

Volkswagen Privé Plan: particuliere financiering voor jouw Volkswagen

Kies je voor financieren, dan kies je voor het Volkswagen Privé Plan: de enige financiering die is afgestemd op jouw wensen, jouw keuzes en jouw Volkswagen! Lage maandlasten door slim gebruik te maken van de hoge inruilwaarde. Het Privé Plan is voordelig, verstandig en slim.

Voor iedere portemonnee een echte Volkswagen Autoverzekering

Of je nu op zoek bent naar een uiterst betaalbare autoverzekering voor bijvoorbeeld je Volkswagen occasion of een zeer complete all risk autoverzekering voor je nieuwe Volkswagen. Bij Volkswagen Financial Services heb je voor elke portemonnee de juiste verzekering. Bereken hier eenvoudig jouw premie.

 

Al klant van de Volkswagen Autoverzekering? Bezoek dan de al-klant omgeving.

 

Volkswagen Private Lease

Met het Volkswagen Private Lease is het nu ook mogelijk als particuliere klant een Volkswagen te leasen. Jij regelt de brandstof, wij de rest. Privé een auto leasen betekent dat je onbezorgd in een gloednieuwe auto rijdt, voor een vast bedrag per maand. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij. Als particulier loop je dus 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Dat is pas vrijheid!

Downloads