Zakelijk

Op zakelijk gebied mag je hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid en vooruitgang. Voor je mobiliteit mag je vertrouwen op maximaal gemak en absolute zekerheid. Hiervoor ben je bij je Volkswagen-dealer op het juiste adres. Hij kent jouw Volkswagen en is expert op het gebied van financiering en leasing. Gunstige voorwaarden en lagere tarieven maken oplossingen voor jou aantrekkelijk. Daarnaast biedt hij je het gemak van onderhoud en reparatie, bandenservice en schadeherstel, maar ook verzekeren en vervangend vervoer. Zo biedt Volkswagen jou met Volkswagen Financial Services zorgeloos rijden zonder omkijken.

Autoverzekering

Bereken je premie. Alle dekkingen in een overzicht, maar maak ook gerust gebruik van onze extra voordelen.

Financial Lease

Volkswagen Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen, omdat je de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden.

Operational Lease

Financiële middelen blijven aanwenden voor kernactiviteiten maar toch garantie op mobiliteit? Volkswagen Operational Lease gaat uit van een Full Operational leasevorm, dus inclusief reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, verzekering (All-risk), afschrijving, rente en houderschapsbetaling. Optioneel kan ook een tankcard worden toegevoegd.