Schade

Schade is natuurlijk al vervelend genoeg. Graag helpen wij je weer op weg! Wij hebben verstand van jouw auto en verrassen je graag in positieve zin als je met een schade te maken krijgt. Ook bij inbraken en diefstal en voor al jouw vragen over schadeherstel kun je bij je Volkswagen dealer terecht. Direct schade melden?

 

Heb je een (private-)leaseauto?

Meld dan hier je schade. Online schade melden op deze pagina is voor klanten met een Volkswagen Autoverzekering.

Volkswagen autoverzekering

Ongeval of pech onderweg

Heb je een ongeluk gehad of sta je met pech stil langs de weg? Neem dan contact op met de hulpdienst. Tel: 020 561 89 08 in Nederland, Tel: +31 (0) 20 561 89 08 in het buitenland.
Volkswagen autoverzekering

Schade melden

Meld je schade snel en eenvoudig online. Of bel ons via 033 479 4960. Heb je een schadeformulier ingevuld? Stuur deze naar: schadeservice@allianz.nl.
Volkswagen autoverzekering ruitschade

Ruitschade

Neem contact op met je Volkswagen dealer voor het herstellen van ruitschade. Als je de ruit van je Volkswagen laat repareren door je Volkswagen dealer heb je geen eigen risico.

Veelgestelde vragen

Diefstal of vermissing

Bij diefstal of vermissing van jouw voertuig raden wij je aan direct aangifte te doen bij de politie. We hebben het proces-verbaal namelijk direct nodig om de melding in behandeling te nemen.

Inbraak

Wanneer er in jouw auto is ingebroken, meld dit dan direct bij de politie. Dit is belangrijk omdat wij een proces-verbaal nodig hebben om de schade af te handelen.

Vind jouw schadehersteller

Met een Volkswagen Autoverzekering ben je altijd verzekerd van service en kwaliteit. Schadeherstel vindt plaats bij de Volkswagen dealer.

Autoverzekering

Bereken je premie. Alle dekkingen in een overzicht, maar maak ook gerust gebruik van onze extra voordelen.

Contact

Bel of mail ons via 033 479 17 23, volkswagenverzekering@allianz.nl.

Polisvoorwaarden

Alle polisvoorwaarden en verzekeringskaarten op een rij.