Leasing

Op zakelijk gebied mag je hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid en vooruitgang. Voor jouw mobiliteit moet je kunnen vertrouwen op maximaal gemak en absolute zekerheid. Hiervoor ben je bij je Volkswagen-dealer op het juiste adres. Hij kent jouw Volkswagen en is expert op het gebied van financiering en leasing. Gunstige voorwaarden en lagere tarieven maken oplossingen voor jou aantrekkelijk. Naast financieren en verzekeren biedt Volkswagen Financial Services twee lease vormen: Financial Lease en Operational Lease.

Financial Lease

Volkswagen Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen, omdat je de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden.

Operational Lease

Financiële middelen blijven aanwenden voor kernactiviteiten maar toch garantie op mobiliteit? Volkswagen Operational Lease gaat uit van een Full Operational leasevorm, dus inclusief reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, verzekering (All-risk), afschrijving, rente en houderschapsbetaling. Optioneel kan ook een tankcard worden toegevoegd.

Berijdersinformatie

Speciaal voor jou, als berijder van een lease-auto van Volkswagen Financial Services, hebben we een paar praktische tips en links op een rijtje gezet:

  • Online schadeformulier

 

Informatienummer berijders Volkswagen Financial Services: (033) 454 95 55

Wij wensen je veel rijplezier!