Leasecontract verlengen

Rijd door in jouw vertrouwde Volkswagen

Je privatelease-contract verlengen


Komt het einde van je private-leasecontract in zicht maar wil je nog graag even doorrijden in je Volkswagen? Dat kan! Wij kunnen je contract verlengen.

 

Hoe werkt dat?

Je kunt eenvoudig je contract verlengen. De totale looptijd van je private-leasecontract mag inclusief verlengen maximaal 60 maanden zijn. Stel, je hebt nu een contract van 36 maanden, dan kun je dit contract met maximaal 24 maanden verlengen. Wanneer je wilt verlengen ontvang je van ons een verlengingsvoorstel.

Vraag verlenging aan

 

Wat verandert er aan mijn contract?

We gaan je originele contract verlengen met het door jou gekozen aantal maanden. Daarmee wordt je totale contractduur dus langer. De looptijd wordt verlengd, daarmee verandert het maandbedrag. Deze kan omhoog of omlaag gaan. Het maandbedrag wordt berekend op basis van de nieuwe looptijd van het contract en geldt voor de gehele contract duur. Hierdoor zal er een eenmalige verrekening plaatsvinden over de al verstreken termijnen. In het verlengingsvoorstel dat je van ons ontvangt staat het bedrag vermeld dat met je wordt verrekend.

 

Ik wil graag een verlengingsvoorstel ontvangen

Wil je een verlengingsvoorstel ontvangen? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in. Wij maken het voorstel voor je klaar en sturen deze per e-mail binnen 5 werkdagen naar je toe. Wanneer je het verlengingsvoorstel hebt getekend en naar ons terug hebt gestuurd is de verlenging een feit.

Vraag verlenging aan