Brandstof declareren

Wanneer brandstof is opgenomen in je leasecontract dan kun je de brandstofkosten via Multi Tank Card online declareren. Om in te kunnen loggen kun je gebruikmaken van het 19-cijferig pasnummer, kenteken en pincode.

Wanneer je drie keer verkeerd inlogt, wordt ter beveiliging van je eigen gegevens, de toegang voor de rest van de dag geblokkeerd. De volgende dag kun je het opnieuw proberen. Indien je tegen inlogproblemen aan blijft lopen, kun je contact opnemen met de binnendienst van Volkswagen Financial Services.

 

Uitleg brandstofdeclaratie

Om declaraties in te voeren ga je naar Multi Tank Card online. Vervolgens doorloop je een aantal stappen:
  • Vul de benodigde gegevens in (19 cijferig pasnummer, kenteken (zonder streepjes) en pincode) en klik vervolgens op de button LOGIN.
  • Klik op ‘Passen’, vervolgens op ‘Declaraties’ en daarna op ‘Toevoegen’.
  • Vul je gegevens volledig en correct in. Je geld wordt naar de door jouw opgegeven rekening in Nederland overgemaakt. Wij kunnen je geld NIET naar een buitenlandse bankrekening overmaken. Hiervoor verzoeken wij je het declaratieformulier in te vullen. Na de invoer van je gegevens, klik je op de knop: “Controleren”. De door jouw ingevoerde gegevens worden gecontroleerd. (postcode/huisnummer/adres controle). Bonnen ouder dan drie maanden worden op de site NIET geaccepteerd!
  • Klik vervolgens op “Verder”
  • Maak een keuze uit ‘Binnenland’ of ‘Buitenland’. De optie ‘Buitenland’ is alleen mogelijk als jouw werkgever je die mogelijkheid biedt. Het gaat om transacties die je in het buitenland zelf hebt voorgeschoten.
  • Klik op ‘Accepteren’ om de voorwaarden te accepteren.
  • Vul alle benodigde gegevens in ‘Nieuwe transactie’ en klik op ‘Verder’.
  • Als je alle gegevens volledig en correct hebt ingevoerd, dan klik je op ‘Accorderen’ of ‘Ter accorderen aanbieden’. Indien je meerdere bonnen wilt declareren kies je voor ‘Bewaren’. Je kunt daarna nog meer declaraties invullen. Nadat je je laatste declaratie hebt ingevoerd, klik je op ‘Accorderen’ of ‘Ter accorderen aanbieden’.
Terug naar homepage Volkswagen Financial Services
Klantenservice Volkswagen Financial Services
Zoek een Volkswagen dealer
Bezoek Volkswagen.nl